Vrouwenkoor Canzonetta zoekt versterking
29 maart 2023 

Vrouwenkoor Canzonetta zoekt versterking

Canzonetta is een kleinschalig, gezellig (!) dameskoor waar meerstemmig wordt gezongen onder leiding van dirigente Anjo van Hemert. 

Ons repertoire is zeer uiteenlopend van popsongs tot klassiek en van close harmony tot licht klassiek. We werken graag samen met instrumentalisten van Muziekschool Katwijk. Zo hebben we Libertango van Piazolla met Accordeonensemble Valpolicello gezongen en tijdens het afgelopen Kerst Concert zongen A Ceremony of Carols van Benjamin Britten met Harpensemble Arpeggio. Tijdens het Volwassenen Concert afgelopen februari zongen we songs van de Andrew Sisters, zoals: Bei mir bist du schon en de popsong What the world needs now. Dit voorjaar staan het Ave Maria van Caccini en Days of beauty van Ola Gjeilo op de lessenaar. 

Wij zijn op zoek naar versterking! Graag zouden we ons vrouwenkoor uitbreiden met enkele alten en mezzo sopranen. Zin om een keer te komen kijken of meezingen? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor de Open Repetitie op 23 mei.

Canzonetta heeft (momenteel) een kleine samenstelling, vandaar dat we hopen op nieuwe zangers die hun eigen partij kunnen zingen. Houdt daarom rekening met enige zelfstudie gedurende de week, studiemateriaal is aanwezig.

Quote van een nieuw koorlid: ‘Ik ben veel beter gaan zingen sinds ik bij Canzonetta zing!’ 


Aanmeldformulier Open Repetitie

Dinsdag 23 mei | 20.30 - 21.30 uur