'A British Christmas'
09 november 2023 

'A British Christmas'

Muziekschool Katwijk presenteert:

‘A British Christmas’

Een bijzondere avond die plaatsvindt op een betoverende locatie: de Soefitempel in Katwijk. Je voelt de bijzondere sfeer al zodra je door de poort aan het begin van het pad gaat. Gasten worden sfeervol ontvangen met muziek, engeltjes en lichtjes in de duinen. De zoete klanken van de handpan worden meegevoerd door de wind. Neem de tijd om te genieten van dat wat je hoort en ziet.

Na de korte wandeling over het duinpad klinken in de Soefitempel de klanken van harp en fluit én worden er bekende Engelse kerstliederen gezongen. Zing je mee?

Onder de gouden koepel van de tempel is het vervolgens de beurt aan Canzonetta, onder leiding van Anjo van Hemert zingen zij het prachtige ‘A Ceremony of Carols’ van Benjamin Britten. Canzonetta wordt hierin begeleid door Anke Bottema op harp. De liederen die gezongen worden beschrijven de sfeer rondom de geboorte van het Kindje Jezus:

De aankondiging: Vandaag is Hij geboren! | Een wiegenlied | Het verterende Kind | De hoorbaar bibberende kou | De aanbidding

Samen nagenieten van deze bijzondere avond kan onder het genot van een warme drank met iets lekkers, aangeboden en geserveerd door Hotel Steeds aan Zee uit Katwijk. Met een gloedvol hart verlaat je de duinen weer. It’s Christmas!

Het belooft een prachtige en sfeervolle avond te worden, ben jij erbij? 

 

‘A British Christmas’ door Canzonetta o.l.v. Anjo van Hemert met medewerking van:

Anke Bottema op harp

Lilian van der Peet op handpan

Marieke van der Horst op dwarsfluit

Annelies Storms op dwarsfluit

 

Waar:                   Soefitempel | Zuidduinseweg 5 | Katwijk

Wanneer:            Vrijdag 22 december

Aanvang:             Warm onthaal tussen 19.00 en 19.30 uur

Toegang vrij         Aanmelden bij anjo@anjovanhemert.nl