Valkenburg's Harmonie

Samenwerking tussen Muziekschool &

Valkenburg's Harmonie

Valkenburg's Harmonie is in september 2023 een samenwerking aangegaan met Muziekschool Katwijk. De samenwerking houdt in dat docenten van Valkenburg’s Harmonie onderdeel worden van de muziekschool en de lessen voor de Harmonie gaan verzorgen. Daarnaast kunnen ook docenten van de Muziekschool les geven in Valkenburg zonder dat een leerling aansluiting heeft bij de vereniging. Zo kan er bijvoorbeeld ook gitaar, viool of keyboard les afgenomen worden in de toekomst. Binnen Valkenburg ontstaat er een breder aanbod van instrumenten waar muziekles in gevolgd kan worden en daarbij heeft iedereen de keus om dit in verenigingsverband te doen of in individuele vorm. Meer over deze samenwerking lees je hier...

 Samen muziek maken, dat is toch wel het allerleukste!

Krijg je les van een van de docenten van Valkenburg's Harmonie? Dan mag je ook meespelen in de orkestklas, Valkenburg's Harmonie investeert graag in jouw talent, daardoor liggen de kosten voor de lessen iets lager. Klik hier voor het overzicht van de tarieven en algemene voorwaarden voor les via Valkenburg's Harmonie.


Wil je alleen les? Dan betaal je het tarief van Muziekschool Katwijk.


Is de keuze voor jouw favoriete instrument en lesvorm gemaakt en wil je gaan inschrijven? Zet dan bij het veld 'opmerkingen' dat het om lessen via Valkenburg's Harmonie gaat.