Harmonie Katwijk

Samenwerking tussen Muziekschool &

Harmonie Katwijk

Muziekvereniging Harmonie Katwijk, opgericht in 1896 en nu dus al 128 jaar oud, is een begrip in Katwijk. Hoewel de vereniging een rijke geschiedenis heeft, blijft zij zich inzetten voor vernieuwing. Om de muziekactiviteiten ook toegankelijk te maken voor iedereen die nog geen instrument bespeelt, zet de vereniging zich intensief in voor kwalitatief muziekonderwijs, verzorgd door professionele docenten. Om deze kwaliteit en professionaliteit van de muzieklessen te blijven waarborgen, zijn zij een nauwe samenwerking aangegaan met Muziekschool Katwijk.

Meer over deze samenwerking lees je hier...

Samen muziek maken, dat is toch wel het allerleukste!

Krijg je les van een van de docenten van Harmonie Katwijk? Dan mag je ook meespelen in het leerlingenorkerst, Harmonie Katwijk investeert graag in jouw talent, daardoor liggen de kosten voor de lessen iets lager. Klik hier voor het overzicht van de tarieven en algemene voorwaarden voor les via Harmonie Katwijk.


Wil je alleen les? Dan betaal je het tarief van Muziekschool Katwijk.


Is de keuze voor jouw favoriete instrument en lesvorm gemaakt en wil je gaan inschrijven? Zet dan bij het veld 'opmerkingen' dat het om lessen via Harmonie Katwijk gaat.