Antal Sporck

- pianist, componist en dirigent -

Geniaal

Mijn inspiratie voor klassieke pianomuziek begon al vroeg: mijn ouders zijn beide pianist. Mijn eerste lessen kreeg ik dan ook van mijn vader. Ik word vooral ge├»nspireerd door klanken en in de muzieklessen haak ik daar graag op in. Ik vind het erg leuk als leerlingen met idee├źn voor eigen muziek komen. Hier leren ze ongelofelijk veel van. En daar gaat een muziekles toch ook om. Voor mij zijn geen twee leerlingen hetzelfde en daarom zijn mijn lessen persoonlijk en gericht op het individu.

Chopin

Ik ben ook musicus en speel het liefst kamermuziek. Ik componeer voortdurend en ben ook dirigent. Het allerleukste vind ik de hele dag Chopin studeren. Studeren is sowieso boeiend omdat het een heel specifieke discipline is om alleen te spelen. Samen spelen doe ik ook graag, maar dat alleen spelen is en blijft voor mij het meest aantrekkelijke.

Passie aanwakkeren

Een muziekles bij mij betekent een persoonlijke benadering voor iedere leerling. Ik zie het als een uitdaging om de passie voor muziek ook in jou aan te wakkeren. Als jij de les uitgaat met het idee dat ik je persoonlijk iets moois heb meegegeven, dan zit mijn taak erop. En die taak leg ik mijzelf iedere les weer op!

Antal behaalde in 2006 zijn masters diploma met onderscheiding.

Enthousiast geworden? Schrijf vandaag nog in of kom eerst kennismaken in een proefles.