Bart van Osch

  - docent akoestisch gitaar, elektrisch gitaar, ukelele, banjo, mandoline -

Mijn eerste muziekinstrument was een drumstel maar vanaf mijn achtste jaar speel ik gitaar. Met vriendjes en in schoolbandjes, je kent dat wel. Of niet? Dan wordt het tijd voor een lekkere gitaarles! Ik leer je wat je wilt leren op de gitaar van jouw keuze, of het een akoestische is of elektrische: ik stem mijn aanpak af op jou en jouw wensen.

Een muziekles van mij houdt in vakkundige aandacht voor jou en je instrument, een goede houding, de juiste speeltechniek, teamvorming, muzikale vorming, expressie, fingerpicking en plectrumtechniek. We maken veel gebruik van cd’s, apps en internet zodat je ook thuis aan de slag kunt. Nou, hoe klinkt dat? Schrijf vandaag nog in voor een proefles bij Bart! Nog meer weten over Bart? Klik hier!

Hieronder een prachtig fragment waar Bart voor gaat met zijn gitaarspel in een uitvoering van Seasons of Love uit de Broadway Musical 'Rent'.