Dirkjan de Boer

Vele jongere Katwijkers zullen me inmiddels kennen als de enthousiaste muziekdocent die voornamelijk met muziekinstrumenten in de klas muzieklessen verzorgt. Ik doe dit al vele jaren met plezier en vooral met als doel het muziekleven in Katwijk letterlijk leven in te blazen! Ik studeerde met succes trompet aan het Utrechts Conservatorium bij de trompet pedagoog Willem van der Vliet. Al snel bleek dat mijn talenten vooral bij het lesgeven lagen. Hiermee ging ik dan ook actief aan de slag, wat ervoor heeft gezorgd dat ik inmiddels veel ervaring heb hierin in allerlei stijlen en verschillende niveau's. Trots kom ik ook vaak oud leerlingen tegen die hun weg hebben gevonden in het muziekleven. Leuk weetje is dat ik ooit ook zelf jaren muzieklessen volgende aan de Katwijkse muziekschool. De school heeft dan ook een speciaal plekje in mijn hart en ben ook erg blij dat ik nu zelf de rol koper docent vervul. Dus ben je beginner en wil je een koperblaasinstrument gaan leren bespelen of ben je een gevorderde en wil je je verder bekwamen? Maak een afspraak en laten we kennismaken! We kunnen dan hopelijk met elkaar verder in de prachtige wereld van de muziek op een schitterend blaasinstrument!