divertimento en jeugdensemble

Salonorkest Divertimento & Jeugdensembles

Bekijk het aanbod

Salonorkest Divertimento en Jeugdensembles

divertimento

Divertimento

Om in het orkest mee te kunnen spelen hoef je geen topniveau te hebben, maar je moet wel je instrument redelijk beheersen en van blad kunnen lezen. Hoewel er serieus en met inzet wordt gespeeld, staat het speelplezier voorop. Divertimento repeteert eens in de twee weken en treedt elk jaar wel een paar keer op bij uitvoeringen van de muziekschool of andere gelegenheden.

ensemble social

Jeugdensemble Hangaar

In het Jeugdensemble wordt samenspel gestimuleerd. De één speelt nog maar net een half jaar piano, de ander zingt al jaren met veel plezier. Elk kind dat muziekles volgt is welkom in het Jeugdensemble! Naast de muzikale ontwikkeling, draagt samenspel ook bij aan de sociale vaardigheden van het kind. Bij Muziekschool Katwijk is er plek voor álle kinderen die van muziek houden.

jeugdensemble-13-plus

Jeugdensemble Con Adore

Een logisch vervolg op het Jeugdensemble als je verder wilt! In dit ensemble staat samenspel en plezier in muziek maken centraal en jullie treden op tijdens verschillende uitvoeringen van de Muziekschool. Voor dit ensemble heb je wel wat ervaring nodig. Overleg met jouw docent of neem contact met ons op!

Vraag een gratis proefles aan of schrijf je direct in!

Klik hier voor onze lesvormen en tarieven.