drumstel

Op zoek naar drumles in Katwijk?
Kom naar Muziekschool Katwijk!

Wij leren je dit instrument bespelen in de stijl die bij jou past

Proefles
Inschrijven
drummen-op-drumstel

Leer drummen

Ben jij altijd aan het meeklappen, meetikken of trommelen? Dan ben jij een echte drummer! In de drumles leer de unieke combinatie van muzikaliteit en coördinatie. Het drumstel valt onder de slaginstrumenten; instrumenten die je door een slagtechniek bespeelt. Soms met behulp van stokken maar soms ook met de hand. Er zijn zelfs slaginstrumenten met een toonhoogte zoals de marimba en xylofoon. Naast slagwerk op een drumstel, bekend uit de popmuziek, kan je ook leren spelen op de djembé, cajon, bongo of Taiko (Japans slagwerk). Bij docent Rob speel je met aandacht voor techniek, met boeiende ritmes en natuurlijk gezelligheid!

Nieuwsgierig? Vraag direct een proefles aan! 

Vraag een proefles aan of schrijf je in
drummer-in-band

Poplab

Meespelen in een band? Er zijn verschillende ‘vaste’ bands die wekelijks repeteren onder leiding van docenten van het Poplab. Sommige bands hebben al een paar jaar dezelfde bezetting en zijn hard op weg om helemaal op eigen benen te staan. Bij andere bands is er meer doorstroming en dus meer kans voor nieuwe bandleden om ‘in te schuiven’. Laat het weten aan je docent als je in een band wilt spelen. Samen kijken we wat voor jou de beste mogelijkheid is.

Rob Vriens

Docent | Rob Vriens

Rob Vriens, afgestudeerd op de Jazz afdeling van Codarts, speelt naast zijn werk als docent ook in verschillende bands, zoals Biggs en Rastgele. Wat hij zo bijzonder vindt aan muziek, is dat je niet dezelfde taal hoeft te spreken om samen muziek te maken of ernaar te luisteren. Meer lezen over Rob kan hier...

Wil jij weten of spelen op een drumstel iets voor jou is?

Vraag een gratis proefles aan of schrijf je direct in!

Klik hier voor onze lesvormen en tarieven.