Manuel Blesgraaf

. In 2014 studeerde ik af aan het Conservatorium van Rotterdam (Codarts) en sindsdien geef ik bij verschillende muziekscholen en online les. Daardoor kan ik andere mensen nu ook begeleiden in hun droom, piano of keyboard leren spelen of dit weer op te pakken. Dat geeft me veel voldoening. Jong/oud, beginner/gevorderde: het maakt niet uit. Wat ik leuk vind aan lesgeven is dat de leerlingen echt plezier beleven aan het leren en het spelen. 

Bij mij kies jij zelf wat je wilt gaan spelen. Je kiest ook zelf wat je wilt leren. Lekker aan de slag met liedjes en muziek die jij leuk vind. De ene keer aan de piano, de andere keer met sounds aan de slag aan het keyboard of de computer (of beide), jouw eigen arrangementen of zelfs compleet eigen liedjes of muziekstukken maken of lekker improviseren. Alles kan. 

Naast het lesgeven ben ik zelf ook actief als toetsenist/pianist bij verschillende begeleidings-, en coverbands/duo’s/trio’s en schrijf en componeer ik eigen muziek. 

Wil jij les van een fijne, enthousiaste leraar die met alle geduld jou de kneepjes van het vak leert? Kom dan een keertje op proefles. Groet, Manuel