Op zoek naar musicalles in Katwijk?
Kom naar Muziekschool Katwijk!

Musicallessen bij Muziekschool Katwijk

Ben jij enthousiast, heb je veel energie en hou je van optreden? Kom dan naar de nieuwe Musicallessen bij Muziekschool Katwijk; voor jongens en meisjes van 6 t/m 11 jaar, die zin hebben in zingen, dansen, toneelspelen èn een spetterend optreden aan het eind van de cursus!

Bij de Musicallessen van Muziekschool Katwijk kunnen kinderen hun creativiteit kwijt! In deze dynamische lessen leren musicalsterren in de dop over hun stem, beweging, mimiek, emotie en houding. Ze leren lef te hebben en ervaren dat zij meer kunnen dan ze dachten. Hierdoor worden ze zelfbewust, zelfverzekerd en trots. Wat een winst, schrijf je snel in voor deze cursus.

Praktische informatie

De lessen zijn bij Volksuniversiteit K&O op de Sluisweg 16 in Katwijk aan Zee, want de Muziekschool is een beetje te klein om lekker te dansen. De kinderen worden verdeeld in 2 groepen:

Mini-musical    |     6 t/m 8 jaar  |     10 lessen     |     16.00 - 16.45 uur     |     € 112,50
Musical            |     9 t/m 11 jaar |     10 lessen    |      17.00 - 18.00 uur     |     € 150,00

De lessen zijn op donderdag, data:

6, 13, 20 april - 11, 25 mei - 1, 8, 15, 22, 29 juni

De laatste les is tevens de eindvoorstelling.


Is jouw zoon of dochter net te jong of te oud? Neem contact op via info@muziekschoolkatwijk.nl

Dan overleggen we met de docent of deelname mogelijk is.


Op donderdag 23 maart is er een proefles Musical in de Hoofdbibliotheek in Katwijk! Meld je hier aan.


Rozemarijn Timmer

Al tijdens mijn opleiding aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem, merkte ik dat lesgeven mij in het bloed zit. Ik vind het heerlijk om mijn kennis en passie voor muziek, dans en theater over te brengen op leerlingen. Van peuter tot volwassene, van beginneling tot professional, onder schooltijd of in de vrije tijd, elk persoon en elke groep heeft zijn eigen mogelijkheden en wensen. Meer weten over Rozemarijn? Lees verder...