Play in proefles muziekles voor kinderen tot 8 jaar

Ga je mee op muzikale ontdekkingsreis?

Meld je aan voor een proefles

Aanmelden
Proefles muziekles voor kinderen

Gratis proefles voor kinderen

Muziek op Schoot (6-24 maanden & 2-4 jaar)

Kennismaken met Muziek op Schoot? Kom dan naar de gratis proefles. Samen met je kind (tot 4 jaar) ben je welkom om vrijblijvend kennis te maken met de docent en de cursus die wij aanbieden. Juf Lilian zal vertellen over de inhoud van de lessen, het belang van muziekonderwijs en natuurlijk wordt er ook gezongen en muziek gemaakt! De proefles duurt 30 minuten.

Spelen met Muziek (4-6 jaar)

Onder leiding van onze vakkundige en enthousiaste juf Annika, zet jouw kind steeds weer nieuwe muzikale stappen. Aan de hand van aansprekende thema’s en liedjes ontwikkelen we samen gevoel voor maat, ritme en melodie. We verkennen hoe muziek dingen uit kan drukken. Hoe klinkt een prinses, een onweersbui, een sluipend luipaard? Die verkenningstocht gaan we aan met onze oren, onze stem en ons hele lichaam. En natuurlijk ook met kleine slagwerkinstrumenten. Nieuwsgierig naar deze muzikale cursussen? Schrijf je dan in voor de gratis proefles!

Ontdek Muziek (6-8 jaar)

Tijdens de cursus Ontdek Muziek maak je kennis met alle docenten èn hun instrument. Je mag ze allemaal uitproberen en ontdekken welke jouw favoriet is. Je leert de basis van ritmisch en melodisch notenlezen, ook train je je muzikale gehoor en ga je samen met je groep zelf muziek maken. Daarna ben je klaar voor je instrumentale start! Kennismaken met deze cursus? Schrijf je dan in voor de gratis proefles!

Aanmelden

10 jan

woensdag

09:15

Muziek op schoot

6 maanden - 4 jaar

Aanmelden


12 jan

vrijdag

09:15

Muziek op schoot

6 maanden - 4 jaar

Aanmelden


muziekles voor kinderen van 4-6 jaar

10 jan

woensdag

13:15

Spelen met muziek 4-6 jaar

Aanmelden


Ontdek de muziek kinderen 6 -8 jaar

10 jan

woensdag

14:00

Ontdek muziek 6-8 jaar

Aanmelden


Meld je aan voor een gratis proefles!