Muziek op schoot speciaal

Muziek op schoot | Speciaal

Deze speciale cursus is afgestemd op de ontwikkelingsleeftijd van kinderen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking van 0 tot 6 jaar. 

Inschrijven

Muziek Speciaal

Bij Muziek op Schoot Speciaal maakt je baby/dreumes samen met jou en juf Lilian spelenderwijs kennis met de wondere wereld van muziek. Samen genieten van zingen, dansen, spelen met eenvoudige instrumentjes, zoals trommels, schudeitjes en andere materialen versterkt de band tussen jou en je kind. Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling ondersteunt allerlei facetten van de totale ontwikkeling. Beleef lessen vol nieuwe en bekende liedjes en (schoot)spelletjes die ook thuis voor inspiratie en muziekplezier zorgen.

‘Muziek op Schoot Speciaal’ is voor kinderen van 0 t/m 6 jaar en een ouder of begeleider

Inschrijven

Startdata cursussen lesseizoen 2022-2023

Lessen zijn steeds van 13:00 tot 13:45 uur op vrijdag in Lokaal 3 van Muziekschool Katwijk, Zeeweg 123, Katwijk.


Blok 3 | 8 lessen | € 90,00 | vrij 12-05-2023

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Schrijf nu in

Instrumentensetje

In verband met hygiëne kan het zijn dat je behoefte hebt aan eigen instrumentjes voor je kindje. In samenwerking met Music All In hebben we een leuk ‘aan de slag-pakket’ samengesteld.

Samen kennis maken met muziek

Kinderen hebben veel plezier in muziek, dat zie je overal om je heen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kinderen ook veel profijt hebben van muziekles op jonge leeftijd. Het bevordert onder andere sociaal gedrag, concentratie en motoriek. Dat mag jouw kind toch niet missen?
Inschrijven
lilian-van-der-peet
Lilian van der Peet

Docent | Lilian van der Peet

Zolang ik mij kan herinneren, maak ik muziek. Mondharmonica, blokfluit en later klarinet en gitaar. Nog later kwam daar de basgitaar bij en natuurlijk is ook zingen één van mijn hobby’s. Nadat ik een tijdje bij Musicalgezelschap Otis heb gezongen, combineer ik nu alweer ruim 10 jaar zingen en basgitaar spelen in de coverband Half Om. Het leuke aan mijn lessen voor jonge kinderen is dat papa of mama  meekomt. Samen muziek maken, zingen en dansen bevordert het contact met elkaar.

Wil jij jouw peuter kennis laten maken met muziek? Schrijf je in!