Sint en Kerst editie van Muziek op Schoot
02 november 2023 

Sint en Kerst editie van Muziek op Schoot

Aan het einde van deze maand start er een nieuwe cursusreeks van Muziek op Schoot. Juf Lilian en Snuffie hebben enorm veel zin om met elkaar te gaan zingen, dansen én natuurlijk muziek te maken! Lilian: "Vier weken lang zingen we met elkaar sfeervolle liedjes en doen we muziekactiviteiten rond Sinterklaas en Kerst."

Zin om mee te doen met jouw (klein)kind? Of misschien met een neefje of nichtje? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar in deze ontzettend leuke cursus. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Wist je trouwens dat kinderen die meedoen aan de cursussen van Muziek op Schoot, Spelen met Muziek en Ontdek Muziek een heus muziekpaspoort ontvangen? De kindercursussen (t/m 8 jaar) zijn een ware ontdekkingsreis in de wondere wereld van de muziek. Voor iedere cursus die zij doorlopen bij Muziekschool Katwijk ontvangen zij een stempel in hun paspoort. Maar er is meer, want speciaal voor deze groep cursisten organiseren we aan het einde van het cursusjaar ook nog een Vakantieconcert!


Start:                woensdag 22-NOV | vrijdag 24-NOV

Aantal lessen:  4

Kosten:             € 45,00