Vacature Muziekdocent Primair Onderwijs
23 maart 2022 

Vacature Muziekdocent Primair Onderwijs

Voor het nieuwe schooljaar, vanaf augustus 2022, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundig muziekdocent voor onze lessen in het primair onderwijs. Als muziekdocent PO geef je les op meerdere scholen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Momenteel bieden wij twee verschillende lessoorten aan; Bij het instrumentale lesproject maken leerlingen van groep 5 tot en met 7 kennis met een instrument. Je geeft samen met twee collega’s vierwekelijkse instrumentale lessen van 50 minuten aan groepjes van acht tot tien leerlingen. Daarnaast bieden wij reguliere muzieklessen aan voor leerlingen van groep 1 tot en met 8. Deze lessen geven muziekdocenten individueel en kunnen zelfstandig worden ingevuld. Uiteraard in overleg met onze coördinator onderwijs en de betreffende school.

Aantal uren en lesdagen in overleg. Werkzaamheden worden als zelfstandige verricht. Het inroosteren van de muzieklessen wordt verzorgt door de administratie van de muziekschool.

De ideale kandidaat

  • Beschikt over een conservatoriumdiploma instrumentaal of docent muziek.
  • Heeft ruime ervaring met lesgeven aan leerlingen van 4 tot en met 12 jaar in groepsverband, met voorkeur in het primaire onderwijs.
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Vaardigheid op meerdere instrumenten is een pre.
  • Spreekt vloeiend Nederlands

Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten tot het einde van het seizoen 2022-2023, met mogelijkheid tot verlenging.Voor nadere informatie over de vacature kun je bellen met Muziekschool Katwijk via 071-406 57 81.

Ben jij wie wij zoeken? Reageer dan snel! 

Sluitingsdatum: 31-03-2022