Welkom nieuwe docenten
13 november 2023 

Welkom nieuwe docenten

Dit seizoen mochten we 2 nieuwe docenten verwelkomen in ons team: Beatriz Montes en Rob Vriens. 

Beatriz geeft cellolessen in het basisonderwijs op scholen in Katwijk, daarnaast geeft ze op donderdagen celloles op de Muziekschool. 

Beatriz: “Als kind, werd ik altijd al heel blij wanneer ik mijn zus en vader samen cello en piano zag spelen. Ik wilde ook graag meedoen dus ik danste en klapte mee met de muziek. Ik was vier jaar oud toen ik eindelijk voor de eerste keer een cello in mijn handen kreeg. Sindsdien heb ik hem nooit meer losgelaten en is muziek mijn passie en mijn beroep geworden. Ik ging studeren in Madrid, Spanje bij Álvaro Huertas. Vijf jaar geleden besloot ik om naar Nederland te gaan om me verder als musicus en celliste te ontwikkelen. Ik heb mijn Bachelor in Utrecht bij Timora Rosler afgerond en dit schooljaar studeer ik af voor mijn Master in Den Haag, waar ik met Lucia Swarts mijn ontwikkeling heb voortgezet. Mijn activiteiten als musicus gaan van kamermuziek en orkestprojecten spelen tot lesgeven.

Zin in Celloles bij Beatriz? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende proefles.  

Rob is dit seizoen gestart als docent slagwerk bij Muziekschool Katwijk, naast lesgeven speelt hij ook in verschillende bands. Zijn favoriete muziekgenre’s om te spelen en te luisteren zijn pop, rock, jazz, funk en soul. Staat jouw favoriete genre hier niet tussen? Geen enkel probleem! Rob is een kundig en veelzijdig docent, de lessen past hij aan jouw favoriete muziekstijl aan. Zijn doel is het plezier in het muziek maken: “Daardoor word je steeds beter in je spel en kan je de muziek laten klinken hoe jij dat wilt”.

Bij Muziekschool Katwijk is er een ruime keuze in slagwerkinstrumenten: djembé, cajon, bongo en taiko, maar natuurlijk ook wordt er ook lesgegeven op een drumstel.

Zin om kennis te maken met Rob en zijn manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een proefles en kom jouw drumskills (her)ontdekken!