Op zoek naar fagotles?
Schrijf je in bij Muziekschool Katwijk!

Wij helpen je dit prachtige instrument bespelen in het genre dat bij jou past.

Proefles
Inschrijven

Zin in fagotles? 

De fagot is een houten blaasinstrument met een dubbelriet en kleurt mooi in de klassieke muziek. Het is een veelzijdig instrument, want ook in de rock- en metalmuziek is de fagot prima inzetbaar.

De klank van de fagot is erg karakteristiek: in de lage tonen enigszins grof en korrelig, in het middenregister gelijkend op die van de hoorn en in de hoogte nadert de toon die van de cello, altviool of menselijke tenorstem. 

Wil je graag fagot leren spelen? Ervaren docent Pedro helpt jou graag op weg en leert je technieken om jouw spel op efficiënte wijze te verbeteren. Of je nu een beginner bent of juist al wat ervaring hebt, iedereen is welkom bij Muziekschool Katwijk.

Nieuwsgierig? Vraag direct een proefles aan!


Let op, fagotlessen worden gegeven op locatie Valkenburg.


Clubgebouw "de Trom"

Ringweg 1

2235 ET Valkenburg

Vraag een proefles aan of schrijf je in

Meespelen in een orkest?

De Muziekschool werkt samen met Valkenburg’s Harmonie, meer over deze samenwerking lees je hier. Wanneer je fagotlessen krijgt van Pedro, mag je ook meespelen in de orkestklas. Samen muziek maken, dat is toch wel het allerleukste!


Wil je alleen fagotles? Dan betaal je het tarief van Muziekschool Katwijk. Ook meteen in het orkest? Dan investeert Valkenburg's Harmonie in jouw talent en zijn de kosten voor de lessen iets lager. Meer informatie? Stuur dan een mail naar info@muziekschoolkatwijk.nl 

Vraag een proefles aan of schrijf je in
Pedro Gonçalves

Docent | Pedro Gonçalves


De in Portugal geboren Pedro Gonçalves heeft aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag zijn bachelor- en masterstudie afgerond. In Bazel heeft hij een Erasmus-opleiding gedaan aan de Muzik Academie.

Pedro maakte deel uit van verschillende orkesten en ensembles door heel Nederland. Hij houdt van klassieke muziek, maar ook van rock- en metalmuziek.

Meer horen en zien van Pedro? Neem dan een kijkje op zijn YouTube kanaal.

Wil jij weten of spelen op een fagot iets voor jou is?

Vraag een gratis proefles aan of schrijf je direct in!

Klik hier voor onze lesvormen en tarieven.