Muziek op schoot voor peuters

Muziek op schoot | 2 - 4 jaar

Inschrijven
Muziekles peuters

Bij Muziek voor Peuters wordt de ontdekkingsreis in de wondere wereld van muziek samen met jou voortgezet. Je peuter gaat al steeds meer zelfstandig zingen, waarbij de liedjes iets moeilijker worden. We doen muzikale spelletjes waarbij een beroep wordt gedaan op het luistervermogen, zoals muzikale tegenstellingen hard/zacht, snel/langzaam. Daarbij worden instrumenten gebruikt die wat meer motorische beheersing vereisen, zoals bijvoorbeeld klankstaven, klokkenspel en fluiten. De thema’s in de lessen worden gemaakt rond lente, zomer, herfst en winter en kunnen variëren van boerderij tot bloemen, strand, zee, bos, sneeuw en ijs, dierentuindieren en nog meer. Beleef deze muzikale ontdekkingsreis samen met juf Lilian en knuffelhond Snuffie.

Inschrijven

Proefles muziekles voor kinderen

Enkele keren per jaar organiseren wij een gratis proefles. Leuk om een keer uit te proberen! Wie weet ben jij daarna zo enthousiast dat je met je kindje meedoet aan de eerstvolgende cursus.

Lessen zijn steeds van 10.15-11.00 uur in Lokaal 3 van Muziekschool Katwijk, Zeeweg 123, Katwijk. Je schrijft in voor de cursus op woensdag of op vrijdag.


Blok 4 | 4 lessen | € 45,00 | woe 29-03-2023 / vrij 31-03-2023 

Blok 5 | 8 lessen | € 90,00 | woe 17-05-2023 / vrij 19-05-2023*

* Let op: de lessen van vrijdag 23-06 worden gegeven op maandag 19-06.


Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Schrijf nu in
In verband met hygiëne kan het zijn dat je behoefte hebt aan eigen instrumentjes voor je kindje. In samenwerking met Kindermuziekwinkel hebben we een leuk ‘aan de slag-pakket’ samengesteld.

Samen kennis maken met muziek

Kinderen hebben veel plezier in muziek, dat zie je overal om je heen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kinderen ook veel profijt hebben van muziekles op jonge leeftijd. Het bevordert onder andere sociaal gedrag, concentratie en motoriek. Dat mag jouw kind toch niet missen?
Inschrijven
lilian-van-der-peet
Lilian van der Peet
Zolang ik mij kan herinneren, maak ik muziek. Mondharmonica, blokfluit en later klarinet en gitaar. Nog later kwam daar de basgitaar bij en natuurlijk is ook zingen één van mijn hobby’s. Nadat ik een tijdje bij Musicalgezelschap Otis heb gezongen, combineer ik nu alweer ruim 10 jaar zingen en basgitaar spelen in de coverband Half Om. Het leuke aan mijn lessen voor jonge kinderen is dat papa of mama  meekomt. Samen muziek maken, zingen en dansen bevordert het contact met elkaar.

Wil jij jouw peuter kennis laten maken met muziek? Schrijf je in!