Muziek op schoot tot 2 jaar

Muziek op schoot | 6 - 24 maanden

Inschrijven
Muziekles tot 2 jaar

Bij Muziek-op-Schoot maakt je baby/dreumes samen met jou en juf Lilian spelenderwijs kennis met de wondere wereld van muziek. Samen genieten van zingen, dansen, spelen met eenvoudige instrumentjes, zoals trommels, schudeitjes en andere materialen versterkt de band tussen jou en je kind. Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling ondersteunt allerlei facetten van de totale ontwikkeling. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Beleef lessen vol nieuwe en bekende liedjes en (schoot)spelletjes die ook thuis voor inspiratie en muziekplezier zorgen.

Schrijf je hier in!


Enkele keren per jaar organiseren wij een gratis proefles. Leuk om een keer uit te proberen! Wie weet ben jij daarna zo enthousiast dat je met je kindje meedoet aan de eerstvolgende cursus.

Lessen zijn steeds van 09.15-10.00 uur in Lokaal 3 van Muziekschool Katwijk, Zeeweg 123, Katwijk. Je schrijft in voor de cursus op woensdag of op vrijdag.


Blok 4 | 4 lessen | €45,00 | woe 29-03-2023 / vrij 31-03-2023* 

Blok 5 | 8 lessen | € 90,00| woe 17-05-2023 / vrij 19-05-2023**


* Blok 4 is vol, voor een plek op de wachtlijst mail naar info@muziekschoolkatwijk.nl

** Let op: de lessen van vrijdag 23-06 worden gegeven op maandag 19-06.


Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Schrijf nu in
In verband met hygiëne kan het zijn dat je behoefte hebt aan eigen instrumentjes voor je kindje. In samenwerking met de Kindermuziekwinkel hebben we een leuk ‘aan de slag-pakket’ samengesteld.

Samen kennis maken met muziek

Kinderen hebben veel plezier in muziek, dat zie je overal om je heen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kinderen ook veel profijt hebben van muziekles op jonge leeftijd. Het bevordert onder andere sociaal gedrag, concentratie en motoriek. Dat mag jouw kind toch niet missen?

Inschrijven
lilian-van-der-peet
Lilian van der Peet
Zolang ik mij kan herinneren, maak ik muziek. Mondharmonica, blokfluit en later klarinet en gitaar. Nog later kwam daar de basgitaar bij en zingen is ook één van mijn hobby’s. Nadat ik een tijdje bij Musicalgezelschap Otis heb gezongen, combineer ik nu alweer ruim 10 jaar zingen en basgitaar spelen in de coverband Half Om. Het leuke aan mijn lessen voor jonge kinderen is dat papa of mama  meekomt. Samen muziek maken, zingen en dansen bevordert het contact met elkaar.