Leren componeren en produceren?

Kom naar Muziekschool Katwijk!

Ontdek jouw unieke sound en breng jouw muzikale visie tot leven!

Wij leren je jouw creatieve ideeën om te zetten in een professioneel klinkende track.

Proefles
Inschrijven

Componeren en produceren

In september start Muziekschool Katwijk met een  gaaf nieuw aanbod; lessen in componeren en produceren. Inschrijven kan vanaf juli.


Wil jij leren hoe je je eigen liedjes kunt componeren en produceren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe je bestaande liedjes kunt coveren met jouw instrument of stem? Schrijf je in en leer hoe je jouw creatieve ideeën omzet in een professioneel klinkende track!Vraag een proefles aan of schrijf je in

Wat ga je leren?

Tijdens deze lessen duiken we in de wereld van akkoorden en melodieën, met behulp van een keyboard en de professionele muzieksoftware Logic. Je krijgt uitgebreide uitleg over de theorie achter het componeren en produceren, zodat je een stevig fundament ontwikkelt om op te bouwen. Muzikale kennis of ervaring is niet nodig; iedereen kan meedoen!

Onder de vakkundige begeleiding van de docent creëer je eigen liedjes of geef je een persoonlijke draai aan je favoriete covers. Tijdens de les gebruiken we professionele apparatuur en microfoons, dus als je wilt kan je jouw liedjes zelfs zelf inspelen- en/of zingen!

Samen ontdekken we jouw unieke stijl en brengen we jouw liedjes tot leven, om ze vervolgens te kunnen delen met de rest van de wereld op TikTok, Insta enz. Maak je muzikale dromen waar en schrijf je vandaag nog in.

Wat heb je nodig om thuis te oefenen?

Het is geen vereiste, maar wel heel fijn en verstandig om het geleerde thuis te kunnen oefenen. Je hebt hiervoor een laptop of iPad nodig met Garageband, Logic Pro X of vergelijkbare app/software. en daarbij natuurlijk een (eenvoudig) midi-keyboard. De docent geeft je hierbij graag advies, aangezien er nogal wat mogelijkheden en prijsverschillen bestaan tussen de verschillende apps en keyboards.Voor wie zijn deze lessen?

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, wij helpen je graag om jouw muzikale vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!


Schrijf in voor individuele lessen van 30 minuten. Liever samen met een vriend of vriendin? Dat kan ook, dan krijgen jullie samen een uur les!

Vraag een proefles aan of schrijf je in
klaas-berings

Klaas Berings

Docent | Klaas Berings

Een muziekles bij Klaas houdt in  aandacht voor jou en je wensen op muzikaal gebied. Plezier in muziek maken staat voorop. Lees hier meer over Klaas...

Manuel Blesgraaf

Docent | Manuel Blesgraaf

Hoi! Ik ben Manuel Blesgraaf. Ik kocht mijn eerste keyboard toen ik 13 was en sindsdien ben ik nooit meer gestopt met spelen. Door als laatbloeier naast mijn werk veel te oefenen, pianoles te blijven volgen bij verschillende docenten en te spelen met verschillende bezettingen/bands heb ik op 29-jarige leeftijd dan toch de stap gemaakt naar mijn droom: alleen nog maar met muziek bezig zijn. Lees meer over Manuel... 

Wil jij weten of componeren en produceren iets voor jou is?

Vraag een gratis proefles aan of schrijf je direct in!

Klik hier voor onze lesvormen en tarieven.