zingen

Op zoek naar zangles in Katwijk? 
Kom naar Muziekschool Katwijk!

Proefles
Inschrijven
leren-zingen

Leren zingen

Je stem als instrument gebruiken? Dan is zangles zeker iets voor jou. Door lucht langs je stembanden te laten stromen, komen je stembanden in trilling. Door deze trillingen ontstaat de klank en begin je met zingen. In de zangles leer je over de adem, vaak wel de motor van de stem genoemd. Maar er zijn nog veel meer onderdelen te onderzoeken; zoals intonatie, klankkleur en uitspraak. Zanglessen worden gegeven in het meest uiteenlopende repertoire. Bij zangdocent Anjo zing je klassieke aria’s maar ook met musical, chansons en volksmuziek kan je bij haar terecht. Zangdocent Tessa richt zich meer op het lichte repertoire van pop, jazz, blues en rock. Liever je eigen liedjes zingen? Ook dat kan tijdens de zanglessen bij Muziekschool Katwijk.

Nieuwsgierig? Vraag direct een proefles aan! 

Vraag een proefles aan of schrijf je in
dameskoor

Vrouwenkoor Canzonetta

Het vrouwenkoor Canzonetta bestaat al langer, dus de leden zijn wat meer gevorderd. We zingen over het algemeen klassiek repertoire met kleine uitstapjes naar mooie Engelse songs, volksmuziek en bijvoorbeeld close harmony nummers. We besteden aandacht aan stemtechniek en bouwen repertoire op om uit te voeren bij verschillende gelegenheden. We proberen in dit koor vlot te werken zodat we niet heel lang noten studeren, maar zo snel mogelijk echt muziek maken. Je bent welkom om eens mee te zingen en zo te ervaren of het iets voor je is.


Vrouwenkoor Canzonetta

Repeteert op dinsdag

20.30 - 21.30 uur

Vraag een proefles aan of schrijf je in
Zang en popkoren

The Singing B's

Samen zingen! Wie wordt daar nou niet blij van? In zanggroep ‘The Singing B’s’ leer je je stem beter gebruiken aan de hand van liedjes die jullie samen kiezen! Top 40 liedjes, liedjes die je kent van TikTok, muziek uit bekende films en natuurlijk nog veel meer.

Spelenderwijs leer je over een goede zanghouding, maak je kennis met ademsteun en leer je de eerste technieken van zingen. Maar natuurlijk is samen zingen ook vooral heel erg gezellig! Vanaf 9 jaar. Kom gezellig meedoen want dit wil je niet missen!


Zanggroep The Singing B's

Repeteert op dinsdag 

Let op! Per april op donderdag

16.00 - 16.45 uur

Vraag een proefles aan of schrijf je in
zangeres-poplab-band
Zingen in een band? Dan is het Poplab van Muziekschool Katwijk voor jou! Er zijn verschillende ‘vaste’ bands die wekelijks repeteren onder leiding van docenten van het Poplab. Sommige bands hebben al een paar jaar dezelfde bezetting en zijn hard op weg om helemaal op eigen benen te staan. Bij andere bands is er meer doorstroming en dus meer kans voor nieuwe bandleden om ‘in te schuiven’. Laat het weten aan je docent als je in een band wilt zingen. Samen kijken we wat voor jou de beste mogelijkheid is.
anjo-van-hemert

Anjo van Hemert

Anjo heeft aan de Schumann Akademie haar diploma Docerend musicus klassieke zang behaald, twee maal de Kurt Thomas dirigentencursus doorlopen en zich bekwaamd in Complete Vocal Technique en Estill Voice Training System. In de zanglessen van Anjo staan techniek en interpretatie centraal. Maar bovenal het plezier dat jij beleeft in de lessen. Meer weten over Anjo? Ze stelt zich zelf graag aan je voor...

Tessa Fillié

Het zingen begon bij Tessa  al heel jong, achterop de fiets bij haar moeder. Zingen is door haar hele leven een rode draad geweest. Op het Conservatorium kwam ze er ook achter dat ze het schrijven van muziek heel erg leuk vond. Ze bracht toen haar eerste cd uit. Na een lastige periode in haar leven is zij begonnen met ‘Liedjes uit mijn rugzak’. Het schrijven en zingen van liedjes hielp haar om er weer bovenop te komen en inmiddels is ze bezig met haar tweede album. Haar missie is anderen die het moeilijk hebben ‘herkenning en houvast’ te geven en ze inspireren om ook van iets moeilijks iets moois te maken. Meer weten over Tessa? Ze stelt zich graag zelf aan je voor...


Vraag een gratis proefles aan of schrijf je direct in!

Klik hier voor onze lesvormen en tarieven.