zingen

Op zoek naar zangles in Katwijk? 
Kom naar Muziekschool Katwijk!

Wij leren jou je stem te gebruiken in de stijl die bij jou past

Proefles
Inschrijven
leren-zingen

Leren zingen

Je stem als instrument gebruiken? Dan is zangles zeker iets voor jou. Door lucht langs je stembanden te laten stromen, komen je stembanden in trilling. Door deze trillingen ontstaat de klank en begin je met zingen. In de zangles leer je over de adem, vaak wel de motor van de stem genoemd. Maar er zijn nog veel meer onderdelen te onderzoeken; zoals intonatie, klankkleur en uitspraak. Zanglessen worden gegeven in het meest uiteenlopende repertoire. Bij zangdocent Anjo zing je klassieke aria’s maar ook met musical, chansons en volksmuziek kan je bij haar terecht. Zangdocent Gianna richt zich meer op het lichte repertoire van pop, jazz, blues en rock. Liever je eigen liedjes zingen? Ook dat kan tijdens de zanglessen bij Muziekschool Katwijk.

Nieuwsgierig? Vraag direct een proefles aan! 

Vraag een proefles aan of schrijf je in
dameskoor

Vrouwenkoor Canzonetta

Het vrouwenkoor Canzonetta bestaat al langer, dus de leden zijn wat meer gevorderd. We zingen over het algemeen klassiek repertoire met kleine uitstapjes naar mooie Engelse songs, volksmuziek en bijvoorbeeld close harmony nummers. We besteden aandacht aan stemtechniek en bouwen repertoire op om uit te voeren bij verschillende gelegenheden. We proberen in dit koor vlot te werken zodat we niet heel lang noten studeren, maar zo snel mogelijk echt muziek maken. Je bent welkom om eens mee te zingen en zo te ervaren of het iets voor je is.
Vraag een proefles aan of schrijf je in
Zang en popkoren

The Singing B's

Samen zingen! Wie wordt daar nou niet blij van? In zanggroep ‘The Singing B’s’ leer je je stem beter gebruiken aan de hand van liedjes die jullie samen kiezen! Top 40 liedjes, liedjes die je kent van TikTok, muziek uit bekende films en natuurlijk nog veel meer.

Spelenderwijs leer je over een goede zanghouding, maak je kennis met ademsteun en leer je de eerste technieken van zingen. Maar natuurlijk is samen zingen ook vooral heel erg gezellig! Vanaf 9 jaar. Kom gezellig meedoen want dit wil je niet missen!

Vraag een proefles aan of schrijf je in
zangeres-poplab-band

Poplab

Zingen in een band? Dan is het Poplab van Muziekschool Katwijk voor jou! Er zijn verschillende ‘vaste’ bands die wekelijks repeteren onder leiding van docenten van het Poplab. Sommige bands hebben al een paar jaar dezelfde bezetting en zijn hard op weg om helemaal op eigen benen te staan. Bij andere bands is er meer doorstroming en dus meer kans voor nieuwe bandleden om ‘in te schuiven’. Laat het weten aan je docent als je in een band wilt zingen. Samen kijken we wat voor jou de beste mogelijkheid is.
anjo-van-hemert

Anjo van Hemert

Docent | Anjo van Hemert

Anjo heeft aan de Schumann Akademie haar diploma Docerend musicus klassieke zang behaald, twee maal de Kurt Thomas dirigentencursus doorlopen en zich bekwaamd in Complete Vocal Technique en Estill Voice Training System. In de zanglessen van Anjo staan techniek en interpretatie centraal. Maar bovenal het plezier dat jij beleeft in de lessen. Meer weten over Anjo? Ze stelt zich zelf graag aan je voor...
gianna-tam

Gianna Tam

Docent | Gianna Tam

Gianna begon op haar 16de mee te spelen in projecten van haar vader drummer Lucas van Merwijk. Tijdens haar studie aan het conservatorium kwam naast haar drum en zangtalent ook haar aanleg voor songwriting naar voren. Gedurende haar muzikale carrière werkte Gianna met artiesten als Candy Dulfer, Jett Rebel, Bas Bron, Shirma Rouse, Gyptian, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis en The Ladies of Soul en zong ze met het Metropole Orchestra onder leiding van Grammy Award winnende dirigent Vince Mendoza. Lees hier meer over Gianna...

Wil jij weten of zingen iets voor jou is?

Vraag een gratis proefles aan of schrijf je direct in!

Klik hier voor onze lesvormen en tarieven.